Karlie Kloss voor Jason Wu’s spring/summer 2015 campagne

Karlie Kloss gaat gezellig uiteten tijdens de nieuwe campagne foto’s van Jason Wu’s campagne. De campagne is bedoeld voor de spring/summer collectie van 2015. Karlie ziet er echt chique uit in haar jurken die ze aanheeft met haar haar stylish naar achter gekamd.

Het is de eerste keer dat Karlie het belangrijkste model is voor een campagne voor Jason Wu. In één van de foto’s poseert ze met Wu zelf terwijl hij aan een restaurant tafel zit en zij ligt er half op en naast. De foto’s zijn gemaakt in de Grand Central Oyster Bar met een tafel met koffie, een toetje en om het helemaal af te maken: krab. De bekende Diane Bag is het aandachtspunt van de foto. De fotograaf van deze shoot was Inez & Vinoodh. Het topmodel is gestyled door Ludivine Poiblanc met assistentie van Patrick Li.

Op beiden foto’s heeft Karlie een jurkje aan. In de eerste foto is dat een khaki/taupe achtige kleur met het bijpassende tasje. In de tweede foto heeft ze een glanzende fel oranje jurk aan. In beiden foto schittert ze en we zijn natuurlijk ook niet anders gewent van Karlie.

Helaas zijn er alleen nog maar twee foto’s uit van de shoot. Als je die wel wilt zien hoef je alleen maar even naar beneden te scrollen.

jason-wu-spring-summer-2015-ad-campaign01 jason-wu-spring-summer-2015-ad-campaign02