Karolina Kurkova voor Vanity Fair Italië

Karolina Kurkova is te zien op de cover van Vanity Fair Italië. Deze uitgave van Vanity Fair zal deze maand in de winkels liggen in Italië.

My blind passion, zo luidt de titel van het artikel met Karolina Kurkova. Karolina is een dertig jarig super model en geboren in Tsjechië. Ze is bekend door het lingeriemerk Victoria’s Secret. Zij is model daarvoor en ze is voorheen ook een Victoria’s Secret Angel geweest. Ze is op 15 jarige leeftijd ontdekt toen één van haar vriendinnen een foto opstuurde naar een modellenbureau in Praag. Nadat ze haar contract had gekregen is ze gelijk verhuisd naar Milaan om een internationale carriere op te bouwen. Samen met haar verloofde heeft ze een zoontje.

Karolina is op de cover te zien in een mooie roze jurk. Ze zit voor een tafel vol met fruit en bloemen. Drie kaarsen zijn, zo lijkt het, net uitgeblazen. De fotograaf voor deze shoot was Miles Aldridge en de styling is gedaan door Gentilucci. De blonde beauty draagt vrouwelijke jurken in de anderen foto’s. Ze is te zien met mysterieuze achtergronden. Het haar is gedaan door Peter Gray. Lloyd Simmonds was degene die heeft gezorgd voor de dramatische make-up looks.

De foto’s van de shoot hebben we hieronder voor je op een rijtje.

karolina-kurkova-miles-aldridge01 karolina-kurkova-miles-aldridge02 karolina-kurkova-miles-aldridge03 karolina-kurkova-miles-aldridge04

Geef een reactie