Kast pimpen

Kan jou kledingkast wel een oppepper gebruiken? Dan ben jij vast niet de enige dus wees niet getreurd! Het pimpen van de kledingkast is altijd een lastig maar erg leuk werkje. Het is jou kledingkast dus je moet het ook echt eigen zien te maken. Maar hoe doe je dat nou precies?

Allereerst is het belangrijk eens een kijkje te nemen bij jou kleding. Dat moet er tenslotte in gaan liggen/hangen. Het is dan ook belangrijk dat de stijl van jou kleding aansluit op de stijl van je kledingkast. Heb jij met name hippie kleding in je kast liggen? Dan is het leuk om ook een hippie kledingkast te creëren. Dat zou je bijvoorbeeld kunnen doen door er grote bloemen op te schilderen en veel gebruik te maken van vrolijke kleurtjes.

Ga voor felle fluor kleurtjes! Je kan in bovenstaande afbeelding heel goed zien dat de fluor kleuren deze kledingkast een echte boost geven en leuk assen bij de kleding die erin hangt. Heb jij vooral veel klassieke kleding? Daarmee bedoel ik veel zwart. wit en colbertjes. Dan kan je beter gaan voor een klassieke kledingkast van wit lak.

Welke vrouw droomt hier nou niet van? Een kast vol, maar dan ook echt vol, met mooie hoge hakken. Dat lijkt misschien op het eerste gezicht erg onrealiseerbaar maar met een beetje geknutsel en wat materiaal van de Ikea kom jij veel verder dan je zelf denkt! Onderschat je eigen creativiteit nooit.

Wanneer jij niet zo’n ster bent in schilderen kan jij natuurlijk ook gaan voor stickers. Deze plak je op kast en geven je kast een boost mee. Zo wordt het opstaan en kleding uitzoeken direct een veel leukere gebeurtenis dan wanneer jij naar een saaie grauwe kast staat te staren.

Hang je kleding netjes op kleur. Dit ziet er direct erg verzorgd en netjes uit. Zo maak je een goede indruk.

Bij kleding als in bovenstaande afbeelding kan je het beste gaan voor een kledingkast in een lichte kleur. Wit bijvoorbeeld zou erg geschikt zijn.

weheartit.com

Authored by: Redactie