Kate Hudson voor de nieuwe herfst collectie van Ann Tylor

Kate Hudson is het gezicht van de nieuwe campagne van Ann Taylor. Kate Hudson schittert werkelijk in de herfst campagne van Ann Taylor’s 2012. Bekijk hier onder de belangrijkste hoogtepunten van de Ann Taylor
herfst 2012 advertentie campagne!

Ann Taylor is door middel van nieuwe weg in te slaan er toch in geslaagd om een meer moderne uitstraling te creëren. Voor dit doel heeft het merk een langdurige samenwerking met gerenommeerde actrice Kate Hudson. Het lijkt erop dat de inspanningen van het merk resultaat hebben geboekt als wij kijken naar deze campagne. Voor Ann Taylo is het nieuwe seizoen bepaald door elegantie en vrouwelijkheid. De celebrity omvat deze eigenschappen perfect en dat is de reden waarom de nieuwe advertenties zo geslaagd zijn.

Opvallend van kleur, subtiele trendy vibes en een zorg voor pronken een vrouw schoonheid door chique details die inspelen op de laatste trends zijn allemaal onderdeel van de stijl van de nieuwe campagne.

Eenvoudige opties werken ongelooflijk goed als het gaat om het creëren van een prachtige look met uber intuïtieve combo’s. Een van de eenvoudigste manieren om deze campagne tot een succes te brengen is het kiezen van zwart-wit outfits die vrijwel zeker slagen. Lichaamsbewuste jurken zijn echt een onderdeel in deze campagne van Ann Taylor. Ze proberen hele chique kleding toch zo te brengen, dat iedereen er wel goed uit ziet en het ook nog eens comfortabel is. Dit blijft toch weer succesformule bij Ann Taylor.

Eenvoudige maar effectieve accessoires maken een verfijnde look in enkele seconden. Het merk heeft veel gelaagde armbanden met dezelfde stijlvolle uitstraling als de ideale outfit afmakers. Maar natuurlijk, moet je zelf ook altijd nog wel de juiste keuzen hierin weten te maken. Maar toch maakt Kate Hudson weer duidelijk in deze campagne van Ann Taylor, dat eenvoud toch weer nieuw en verfrissend kan zijn. Bij Kleding Insider zijn wij wel te spreken van deze simpele maar toch chique look.

Authored by: Tara