Kate King opnieuw het gezicht van Dolce & Gabbana’s sieradenlijn

Kate King is een model met een indrukwekkend porfolio. Deze Canadese heeft in grote modemagazines als Harper’s Bazaar en Grazia, ook liep ze shows voor verschillende grote namen. Het meest opvallende is echter haar samenwerking met Dolce & Gabbana. Kate King was dit jaar te zien in de skincare campagne van het merk, in de lente en zomer sieraden campagne, voor de campagne van de Dolce parfum en ze liep in verschillende shows van het merk.

Kate King stond dit jaar al model voor de lente en zomer sieraden collectie en blijkbaar beviel deze samenwerking Dolce & Gabbana zo goed dat ze haar opnieuw hebben gevraagd. We zagen tijdens Fashion Week al dat Dolce & Gabbana erg weg is van de Spaanse stijl en de combinatie van zwart en rood. Ook in de herfst en winter sieraden campagne zie je dit terug. Kate King ziet er uit als een Spaanse schone in haar rode jurk met zwarte kanten details en de gouden sieraden in de vorm van kruizen.

Er zijn meer gouden sieraden dan zilveren te zien in de advertenties en er wordt veel gebruik gemaakt van rode, paarse, groene en zwarte stenen als decoratie van de sieraden. Ook spotten we donkere lippen op de campagne beelden, donker rode lippenstift is perfect voor deze tijd van het jaar!

Bekijk hier de beelden:

dolce dolce1