Kate Moss’ dubbele jacket

Gister is Kate Moss twee keer gespot in bijna dezelfde outfit. Ze werd eerder op de dag gezien in een outfit waarbij ze een donkerblauwe skinny draagt, gecombineerd met een paar laarsjes, een boyish button-down blousje onder een knit top met een laag hangende riem en een statement makende knal roze bomberjacket.

In dit geval gaat het om het aparte jasje. Het ziet er namelijk niet echt uit als een standaard Kate Moss jasje. Haar stijl is meestal zo minimalistisch mogelijk met een rockstar edge. En deze roze bomberjacket zijn we niet gewend van haar.Later die dag heeft ze bijna hetzelfde aan, maar net even anders.

Ze heeft de riem en de trui weggelaten, heeft haar tas en laarsjes gehouden en nu komt het…. Ze heeft het jasje omgedraaid naar een wat stoerdere en een meer legerachtige jasje. Kijk, dit is weer wat meer Moss-standard. Dit soort jasjes zijn super handig! Willen wij ook! Zou dit de toekomst van de fashion zijn? Wij hopen het wel. Zo kan je een totaal andere look rocken voor de middag en er nog steeds pulled-togehter eruit zien.Kate Moss does it again, girl.

hbz-kate-moss-bomber-jacket-lead-promo-sm