Katerina Netolicka dood gevonden

Waarschijnlijk zegt de naam Katerina Netolicka je niet erg veel. Maar Katerina was een erg bekend model die vaak werkte met grote merken zoals Prada en L’Oréal.

De modewereld lijkt vaak één groot sprookje, maar niks is daarvan waar. Modellen lijden vaak aan anorexia, zijn depressief of gewoon weg doodmoe. Er zijn vaker modellen overleden aan de eetstoornis anorexia, maar bij model Katerina lijkt dit niet het geval te zijn. Het Tsjechische model Katerina Netolicka antwoordde voor een lange tijd haar telefoon niet, hij broer ging toen zo snel mogelijk naar haar huis in Litvinov. Eenmaal binnen, vond hij het model in bad. Dood. Wat opvallend was, was dat haar honden ook dood waren en naast haar lagen. Katerina deelde het huis met haar vriend Jakub Petruzalek die op dat moment in het buitenland was.

De doodsoorzaak is nog niet bekend, maar volgens sommige bronnen was het model depressief en deed ze aan automutilatie. Hoe waarschijnlijk dit ook mag zijn wilde één vriend dit absoluut niet geloven: “Misschien heeft ze wel een beroerte gehad”. Alles is mogelijk op dit moment, omdat we nog niets weten, maar waarom lagen haar honden dan ook dood naast haar?

Jammer dat we een model moeten missen door deze reden, hieronder hebben we foto’s van haar werk.

k1 k2 k3 k4