Katie Holmes is terug als Jackie O.

Katie Holmes heeft een deal gesloten en een contract getekend om als de ex First Lady Jackie Kennedy te spelen in de miniserue The Kennedys.

Deze miniserie was in 2011 al eerder op tv en bestond uit 8 afleveringen. Toen al speelde ze de rol van Jackie. De serie is gebaseerd op het boek van J Randy Taraborelli: The Kennedys: After Camelot. De familie heeft emotionele problemen gehad na de moord op John F Kennedy in 1963. De serie zal ook scenes hebben die gaan over het tweede huwelijk van Jackie. En hier komt haar welbekende fashion naam van. De man met wie ze haar tweede huwelijk is Aristoteles Onassis. Vandaar de naam Jackie O. Ook komen er beelden in voor van de plotselinge dood van JFK Jr bij een vliegtuigongeluk in 1999. Het gaat voornamelijk om de dood van John en Robert Kennedy.

Ondanks een ontmoeting met een gemengde ontvangst van het publiek, won het eerste seizoen van deze  miniserie een indrukwekkende 10 Emmy nominaties, met als hoofdrolspeler Barr

Ondanks een ontmoeting met een gemengde ontvangst van het publiek, het eerste seizoen van de show pakte een indrukwekkende 10 Emmy nominaties. Barry Pepper nam de hoofdprijs mee voor Lead Actor in a Mini-Series voor zijn vertolking van Bobby Kennedy.

Katie heeft meerdere films en series op haar naam staan. Qua privéleven heeft Holmes het vrij goed. Ze is getrouwd geweest met acteur Tom Cruise. Met hem heeft ze een dochter, Suri, die één van de jongste fashioninsta’s is.

Film Set: 'The Kennedys'

katie-holmes-240

6a00d83454775669e201348710f9d6970c-500wi

jackie kennedy tart

Geef een reactie