Kendall Jenner voor Dazed

We doen haar eigenlijk te kort als we haar nu nog een reality ster noemen. Deze meid is inmiddels uitgegroeid tot een ware model. 2014 was dan ook echt het jaar van Kendall Jenner. Dit jaar maakte ze namelijk haar debuut als model, zowel op de  catwalk als voor de tijdschriften. Onder de designers is dan ook een groot favoriet.

Vorige maand zagen we haar in een shoot voor Dazed, waar we nu een kijkje achter de schermen kunnen krijgen. De behind-the-scenes van de shoot is Kendall te zien in alle verschillende outfits die ze kreeg aangemeten voor de shoot. De video is net zo artistiek als de kiekjes van de shoot  zelf. Deze kon je eerder al bewonderen. Kendall straalt in verschillende jaren ’60 en ’70 looks. De outfits zijn hierop geïnspireerd. Kijk maar naar de pruiken, de kleuren en de figuren.

Naast dit grote verkleedpartijtje, is de shoot een ware shoot geworden. We zien haar dan ook helemaal schitteren en stralen, omdat ze doet waar ze het beste in is: een mooi plaatje afleveren. Haar poses zien er onwijs professioneel uit. Wij zijn dan ook benieuwd wat Kendall in petto heeft voor het nieuwe jaar in 2015. Hou haar in de gate via haar social media. Ze is het meest actief op Instagram!