Kendall, Kylie, Nicki en meer voor Beats by Dre

Beats by Dre heeft een nieuwe reclamevideo uitgebracht. En daarin zie je veel verschillende sterren. Waaronder Nicki Minaj, Kylie Jenner samen met haar zus Kendall, Jourdan Dunn, Serena Williams en veel meer. Elke kort filmpje van de sterren is een kort scenario waarin ze een selfie maken. Dit doen ze allemaal verschillend. Zo zie je bijvoorbeeld Jourdan buiten staan en Kylie en Kendall in wat lijkt een hotelkamer.

Waarom de commercial #SoloSelfie heet is omdat de sterren het model Solo ophebben van het merk Beats by Dre. En dan kan je vast ook wel bedenken dat selfie bij het fotomoment hoort. “The Selfie has been reinvented. Enter the #SoloSelfie—a new movement of self-expression. Share yours and tell the world your story,” staat er in het filmpje.

Als je denkt: “ja, ik moet ook zo’n selfie kunnen maken” dan hebben ze speciaal voor jou een extra filmpje erbij gemaakt. Daarin laten een paar sterren uit het filmpje zien hoe je zo’n #SoloSelfie kan maken. Je begint natuurlijk met het pakken van je telefoon, dan hou je ‘m eerst aan de rechterkant van je hoofd, dan naar het midden om een selfie pose te maken en als laatste eindig je ‘m bij je linkeroor. Hieronder staan de twee filmpjes voor je op een rijtje.