Kies de stijlen van de celebrities en vertaal ze naar je eigen stijl

Kies de stijlen van de beroemdheden en vertaal ze naar je eigen stijl

Modetrends zijn moeilijk te omschrijven: het gaat verder dan de kleding die getoond wordt op de catwalks, of de laatste creaties waar iedereen zo enthousiast over is. Beroemdheden bouwen vaak hun eigen merken op door hun levensstijl en door de manier waarop ze zich in het openbaar gedragen. Hun persoonlijke stijl helpt hen ook om een elegante indruk te maken. Modetrends zijn vaak seizoensgebonden en vluchtig, maar een persoonlijke stijl gaat deel uitmaken van het imago van de persoon, en gaat voorbij aan de hype en het kuddegedrag dat ermee gepaard gaat. Het is best mogelijk om uw eigen stijl van de grond af op te bouwen, vooral als u zich ten volle bewust bent van de kleding, het kapsel, en de makeup-technieken die uw sterke punten accentueren. Sommige mensen willen echt opvallen in de menigte terwijl andere mensen het liever onopvallend houden en liever opgaan in het geheel.

Het kan geen kwaad om om uw keuzes te maken op basis van de heersende trends, als de stijl maar aangepast is aan uw fysiek voorkomen en aan uw persoonlijkheid..

Probeer de stijl van beroemdheden na te bootsen voor dat je je eigen stijl ontwikkelt. Of je nu kiest voor de bohemien-stijl van Audrey Hepburn of voor de wilde stijl van Lady Gaga, het is belangrijk dat je vooral let op de details en op wat hun stijl nu precies anders maakt. Het is gemakkelijk genoeg om de grote verschillen op te merken tussen contrasterende stijlen, maar de uitdaging bestaat erin om de verschillen te ontdekken tussen beroemdheden met gelijkaardige persoonlijke stijlen.

Uw standaarden zouden moeten komen uit bronnen met een zekere autoriteit zoals modetijdschriften, blogs en talk shows. Deze vestigen de aandacht op de elementen van de stijl en geven u een massa rode loper voorbeelden om van te vertrekken. De meeste gaan nog een beetje verder en leggen u ook uit hoe je een stijl kan overnemen zonder te inverteren in haute couture en zonder onder het mes te gaan. Je zult je een weg moeten banen door een massa informatie voor je in staat zal zijn om uw opties te beperken maar je kan er enkel na grondig onderzoek zeker van zijn dat uw gevoel voor mode in overeenstemming is met de trends .

Jezelf kleden zoals een beroemdheid is één ding, maar je moet je stijl ook verder uitwerken tot hij helemaal uw eigen stijl geworden is. Bestudeer de stijlvolle dames die je bewondert, en je zult vaststellen dat ze altijd kwaliteiten hebben, die veel dieper gaan dan het oppervlakkige. Sommige zetten zich in voor goede doelen, terwijl anderen het heel eenvoudig houden, ondanks alle glitter en glamour. Je moet echt niet flashy zijn om op te vallen. Uw persoonlijkheid maakt deel uit van je stijl, en het is vooral die eigenschap die mensen zal opvallen als ze je kleding en je stijl bewonderen. Het klinkt als een cliché, maar je bent op je best als je je beste beentje voorzet en als je probeert jezelf te zijn.

Het is frustrerend als je je verplicht voelt om altijd de trends van het seizoen te volgen. Daarom is het best om je eigen stijl te creëren,van zodra dat je vastgesteld hebt welke details je persoonlijkheid accentueren. Bovendien passen de beroemdheden regelmatig hun stijl aan om er hedendaags of uniek te blijven uit zien, en is de kans groot dat je je maar kunt laten inspireren door een bepaalde stijl, tot op het moment dat iedereen zich op de volgende trend stort.

De massamedia bieden u de beste informatiebronnen, maar je kan ook online de huidige trends ontdekken via uw sociale netwerken. Probeer kleding te kopen die niet aan één seizoen gebonden is. Op die manier heb je altijd een plan om op terug te vallen als al het andere faalt.Modewinkels bieden meestal designermerken aan die draagbaar zijn los van de heersende trends. Bestudeer stijlvolle dames en imiteer hun persoonlijke stijl, maar doe het op uw manier en binnen uw budget..

Authored by: Tara