Kim Kardashian binnenkort te zien in Big Boss

Kim Kardashian is samen met haar moeder en zussen de meest bekende familie van Amerika. Samen zijn ze al 9 seizoenen te zien op de Amerikaanse tv met hun eigen serie Keeping Up With The Kardashians. Zij hebben ook wel eens andere edities zoals Kourtney and Khloe Take The Hamptons. Veel moeite met de camera’s heeft Kim dus niet. Maar wat ze nu van plan is, is wel wat extremer dan dat.

Je kant vast wel het programma Big Brother, waar een aantal mensen zich laten opsluiten terwijl ze elke minuut van de dag worden gefilmd door camera’s. Zo heb je ook een Indiase versie genaamd Big Boss. Vanaf 22 november zal Kimberly te zien zijn in deze serie. De ster zal voor het eerst afreizen naar India om een paar dagen te worden opgesloten (zonder North en hubby Kanye!). Ook zal Kim hier actrice Nigar Khan ontmoeten, die in de Indiase versie de Khan Sister speelt. Naast veel Bollywood beroemdheden zal Kim niet de eerste buitenlandse celeb zijn die hieraan meedoet. Pamela Anderson heeft een keer voor drie dagen gespeeld in Big Boss.

Big Boss zal niet te zien zijn op de Nederlandse tv, maar op internet zullen er waarschijnlijk nu en dan beelden opduiken. Wat denk jij ervan, zal Kim het kunnen volhouden?

d6bf476ec05ea971f4b593117e592ef8