Kim Kardashian nieuwe geur

Mevrouw West heeft weer een nieuwe geur uit. Dit doet ze precies op het juiste moment om constant in de spotlight te blijven. Zeker nu er even geen serie is van de Kardashians, de Fashion Weeks zijn afgelopen en de Kardashian Kollection op het moment in volle gang is voor de nieuwe collecties.

Kim Kardashian was onlangs nog in Australiƫ om de nieuwste collectie van Kardashian Kollection te promoten, waarnaar ze deze maand weer terug mag om haar nieuwe geur te lanceren. Haar nieuwe geur heet Fleur Fatale en is de zesde geur.

Ze zal eerst twee dagen in Melbourne gaan spenderen met hubby Kanye West en hun dochtertje North West. Kim gaat in een VIP launch event bij Spice op 18 oktober en ze gaat het publiekelijk maken door een promotie te geven in het Chadtsone Shopping Centre op 19 oktober.

Kardashian West houdt van het Melbournese eten en de fashion daar. Ze heeft eerder al een Marais en een Zambesi gekocht en at ze bij Spice Temple en KFC. Ze vindt het heel opvallend, en waarschijnlijk is dat wat ze zo geweldig vindt aan Melbourne, dat iedereen zich daar heel chique en stijlvol kleed. Volgens Kim wordt daar veel zwart gedragen. Ook zij droeg alleen maar zwart en paste precies in het plaatje daar. Wij hopen dat ze dat weer zal doen als ze haar geur gaat promoten.

De geur Fleur Fatale zal verkrijgbaar zijn in Chemist Warehouse, de dorgist waar zij haar beauty regime koopt als ze iets nodig heeft. Voor de rest van de wereld zal het waarschijnlijk alleen online verkrijgbaar zijn. Tenzij je naar Amerika gaat… Of AustraliĆ«…

Er is verder nog niet veel bekend over de geur (de noten) en de shoot ervan. Zodra dit bekend wordt, zal er wel weer een artikel verschijnen. Voor nu zullen we het helaas moeten doen met dit nieuws en deze foto.

Kim_Kardashian_Fleur_Fatale

Geef een reactie