Kim Kardashian West, Cara Delevigne en meer verkopen hun kleding

Voor de campagne van StyleCycle vragen celebrities de aandacht voor het recyclen van kleding. Zij  ondersteunen deze actie en hebben hun kledingstukken aan de mode-outlet Vestiaire Collective gegeven om het te veilen.

Vanaf donderdag 6 november tot en met 14 november kan er geboden worden op onder meer een Balenciaga jurk van Kim Kardashian West, een Mulberry rugzak van Cara Delevigne en een Chaneljasje van Poppy Delevigne. Andere celebrities zijn Claudia Schiffer, Helena Christensen en Lily Cole hebben items verzameld en beschikbaar gesteld. De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel dat gekozen is door de beroemdheid.

Elke celebrity mag dus een goed doel kiezen en de opbrengst van zijn of haar items daar aan besteden. Het is absoluut niet om het te verkopen en het geld zelf te houden. Het is puur voor de recycling en de goedheid. Om mee te kunnen bieden moet je je aanmelden via een account of via Facebook. Mode bladen die achter deze actie staan zijn Vogue, Glamour, GQ en Vanity Fair.

Op de website van Vestiaire Collective vind je nog meer designer stukken voor (waarschijnlijk) een stuk voordeliger dan normaal. Sommige items zijn ook wel de gewone prijs. Kijk snel op de site voor meer info en items.

UKHP_051114_05