Kirsten Stewart rockt mannelijke look

Er wordt vak gezegd dat vrouwen net zo goed de boss kunnen zijn als mannen. Vaak, als we zo’n positie krijgen, of als we ergens netjes naartoe moeten gaan wat enorm belangrijk is, kleden we ons ook vrij mannelijk.

Maar eigenlijk is het nog zo mannelijk niet. Het is net zo vrouwelijk. Wij vrouwen kunnen het makkelijk hebben om er zo bij te lopen. En dan te bedenken dat de mantelpakken en broekpakken er vroeger nog mannelijker uitzagen. Vroeger hadden ze namelijk nog minder model dan nu. Brede schouders met vulling en een enorm smalle taille, dat was het model van vroeger. Eigenlijk een beetje het plaatje anno 2014 van de ideale man van tegenwoordig, qua lichaamsbouw. Maar dit kan nog wel eens verschillen, dus til hier niet te zwaar aan. We moeten wel ons mannetje kunnen staan, om het maar zo te zeggen.

De vrouwen die deze mannelijk look rocken zijn deze dag eigenlijk alle vrouwen. Wereldwijd staan vrouwen op voor hun rechten en dat doen we beter dan ooit: we stelen zelfs de mannen look. Kort haar,  zonnebril, hoge kraag, baggy kleding… Wij kunnen er ook wat van. Het kan groot en slobberig zijn en nog komen we sexy en vrouwelijk over.

We zien nu niemand minder dan Kirsten Stewart deze look helemaal rocken. Het is dan ook niet zo gek dat Karl Lagerfeld haar heeft gevraagd om te schitteren in zijn nieuwe campagnefoto’s voor Chanel. Dit is immers ook wat Chanel altijd probeerde uit te stralen. Kristen is nu bezig met de promotietoer van haar nieuwe film Camp X-Ray en dat in een tamelijk mannelijke outfit. Ze droeg een grijs pal en deed dat vol overtuiging. De mouwen van de blazer waren opgerold, net als de broekspijpen. En hier komt ‘ie dan: de kraag van haar blazer stond omhoog. This is how we do it! Onder haar pantalon droeg ze echte herenschoenen met veters.

De outfit is zeker gewaagd en staat niet elke celeb goed, Stewart weet wat ze wel en niet kan hebben en knalt deze look helemaal. Ze wordt dan ook vergezeld door haar stylist die een grote kledingzak van Chanel over haar armen draagt. Wij kunnen niet wachten tot we zien wat voor outfits daar uit kunnen komen!

tumblr_nd3pj5EqvG1rw0wmho1_1280 tumblr_nd3wv1wHPF1rw0wmho1_1280