Hello kitty cupcakes

Hello kitty, welk kind houdt er nou niet van? Hello kitty is erg populair onder kinderen, vooral onder de kleine kinderen. Het is vrolijk en erg schattig. Ideaal dus als decoratie voor een paar cupcakes. Maar hoe doe je dat nou precies? Het decoreren van cup cakes? Om jou daarbij te helpen ga ik je wat tips geven voor het maken van mooie hello kitty cupcakes.

Allereerst is het handig om decoratie spullen in huis te halen. Plak niet zomaar van alles op je gebak. Het moet wel eetbaar zijn en tegen hoge temperaturen kunnen. Anders wordt je straks nog vergiftigd of wordt je gebak totaal verziekt wanneer je het in de oven zitten. Dat moet je zien te voorkomen en dat is erg makkelijk om te voorkomen. Neem gewoon eens een kijkje op de bak afdeling van jou supermarkt en je zult zien dat ze hier ook een heleboel decoratie spullen verkopen. Daarnaast kan je natuurlijk ook op internet bestellen. Houd er wel rekening mee dat er dan vaak nog wat verzendkosten bovenop komen en bestel alleen van betrouwbare web shops.

Deze cakejes zijn super leuk! Ze zijn niet zo heel groot en daarom uitermate geschikt voor kinderen met een kleine maag. Een lekker tussendoortje waar jij zeker van zult genieten.

Het versieren van cupcakes is ook een leuke activiteit voor een kinderfeestje. Op deze manier houd je de kinderen lekker bezig en het resultaat mag er meestal ook nog eens goed wezen!

Ook leuk zijn deze hello kitty gebakjes op een stokje. Op deze manier zijn ze erg gemakkelijk te eten. Je eet ze zo van het stokje af. Ook worden je handen op deze manier minder vies. Handig voor kinderen die wel eens vies kunnen eten. Of wanneer je ze voor onderweg wilt meenemen en je handen niet kan wassen.

Deze cupcakes zijn toch heel erg schattig? En naast dat ze schattig eruit zien zijn ze ook nog eens super lekker!

Jammie!

weheartit.com

Authored by: Redactie