kleding australie

Er zijn veel merken die uit Australië komen, zoals de populaire Uggs. Kleding uit Australië is vaak erg stoer maar ook modieus. Stoere kleding is erg populair geweest en dat is het nog steeds. Maar het is niet alleen handig om te weten welke merken uit Australië komen, het is ook handig om te weten wat je in Australië kunt dragen!

Er zijn namelijk veel mensen die voor een paar maanden naar Australië gaan om iets van de wereld te zien. Het is dan niet handig om daar gewoon met je ‘Nederlandse’ kleding heen te gaan. Dat is vooral niet handig als je gaat rondtrekken in Australië.

Het is altijd handig om een basic jurkje bij je te hebben. Een kort jurkje zonder al te veel gedoe met strikjes en pailletjes is een echte must have. Je moet je goed kunnen bewegen in het jurkje en het moet ook niet heel erg zijn als hij vies wordt. Een design jurkje is daarom niet echt handig.

Een klein rugzakje voor als je je grote backpack niet wilt mee nemen is ook super handig. Als je ergens verblijft is het natuurlijk niet nodig om elke keer je grote tas mee te nemen. Een klein en modieus rugzakje is dan super handig. Hier kun je dan je meest waardevolle spullen in doen.

Shirtjes of blousejes moet je ook altijd mee nemen. Het liefste luchtige kleding die je makkelijk aan en uit kunt doen voor als je gaat zwemmen. Een spijkerblouse zonder mouwen is super handig en het staat ook nog eens heel erg stoer.

Je moet eigenlijk niet te veel waardevolle kleding mee nemen. Het kan namelijk heel erg snel kwijt reken of vies worden. Het is niet fijn als je je de hele tijd moet afvragen of het wel goed komt met je design kleertjes. Je kunt beter mooie maar niet al te dure kleding mee nemen.

Een leuke bikini mag je natuurlijk ook niet vergeten.

weheartit.com

Authored by: Redactie