Kleding met fringes

Ze zijn weer terug in de mode: de fringes! Fringe is het Engelse woord voor franjes. Franjes, oftewel fringes, zijn de losse uiteindes aan bijvoorbeeld een tapijt of een sjaal. Fringes waren een jaar of twee geleden al een grote trend, maar nu zijn deze leuke versieringen voor aan kleding en accessoires opnieuw helemaal in!

Olivia Palermo, Jourdan Dunn en Jessie J zijn alweer in deze trend gespot. Jessie J en Jourdan Dunn kozen allebei voor een jurk met fringes maar Olivia Palermo ging voor een kimono. Fringes kom je tegen op enorm veel verschillende kledingstukken zoals rokken en shirts, maar ook op accessoires zoals tassen, schoenen en sieraden. Met elk item zit je helemaal goed, zolang er maar fringes aanzitten! Dus of je nu voor een gave armband gaat of toch die beige suède tas kiest maakt niks uit.

De webshop Asos is goed op de hoogte van deze trend want de webshop heeft behoorlijk wat items te koop die voorzien zijn van de nodige fringes. Wij hebben voor jullie alvast een paar van de leukste kledingstukken en accessoires op een rijtje gezet:

fringle

 

River Island, black suede twistlock fringe x-body bag, €64,29

 

fringle1

 

ASOS mini skirt with fringe, €50,-

fringle2

 

ASOS top with fringe front detail, €35,72

fringle4

 

River Island Chain Fringe anklett, €14,29