Kleding setjes vrouwen

We hebben allemaal wel eens een setje kleding aan, waarbij je van iedereen complimenten krijgt en zegt dat je er leuk uitziet. Het omgekeerde komt ook voor, niemand zegt eigenlijk wat en alleen je allerbeste vriendin durft te zeggen dat deze combinatie niet zo geslaagd is.

Om juist die goede combinaties te onthouden is het voor de meeste vrouwen zeker een optie om kleding setjes te maken en die te fotograferen. Zo heb je altijd een idee wat je bij elkaar aan kunt trekken. Er zijn zelfs apps die je hierbij kunnen helpen. Bij elk setje kun je aangeven wanneer je het gedragen hebt en of het top of flop was. Zo draag je naar dezelfde gelegenheid ook nooit het zelfde kleding setje!

 

Leg een kleding setje uit op de grond of tafel en leg er ook gelijk de accessoires bij die je droeg. Zo krijg je een compleet beeld van het geheel. Zorg dat alles goed zichtbaar is en maak er een foto van.

Op internet zijn ook een heleboel kledingsetjes voor vrouwen te spotten. Zo kun je inspiratie op doen voor je eigen garderobe bijvoorbeeld. Draag je bijvoorbeeld altijd hakken onder een skinny, dan zou bovenstaande combinatie misschien een idee zijn om uit te proberen met vergelijkbare items uit je eigen kledingkast.

De kledingsetjes voor vrouwen bestaand natuurlijk niet alleen uit casual kleding, ook, en misschien wel juist, voor feestkleding kun je online prima terecht. Wat voor combinaties maken andere met het jurkje dat je op het oog hebt. Het kan je hele nieuwe mogelijkheden laten zien.

Alleen de roze trui had ik niet zo mooi gevonden, maar nu ik bijvoorbeeld deze combinatie zie, merk ik dat dit ook best een stoer item kan zijn met de accessoires en kleding die hier gepresenteerd wordt. En zo kun je elke dag weer nieuwe inspiratie op doen.

Authored by: Redactie