Kleding versieren met studs

Het is je vast al wel opgevallen en anders moet je het goed tussen je oren knopen, studs zijn helemaal in de mode op dit moment! Je kan er gewoon weg niet meer omheen. Wanneer je door de stad loopt en om je heen kijkt zie je de studs werkelijk waar overal tevoorschijn komen. En niet alleen op kleding. Studs zijn nu ook regelmatig te vinden op sieraden en schoenen en dat maakt ze ook erg populair.

Met studs kan je ook erg leuk kleding pimpen. Dus heb jij nog oude kleding of accessoires in je kast liggen die wel een oppepper kunnen gebruiken? Pimp je kleding dan met leuke studs! Zoek eerst even op internet na hoe dat precies in zijn werk gaat. Het is natuurlijk wel zonde wanneer jij je kleding helemaal ruïneert en het zou leuk zijn als het pimpen ook daadwerkelijk lukt.

Een goed voorbeeld van zo’n gepimpt kledingstuk is dit hippe spijkerbroekje met studs! Het broekje staat onwijs stoer en erg modieus. De studs geven dit broekje een echte boost en ik zou het broekje dan ook zeker willen aanraden. Dit kan je ook erg gemakkelijk zelf doen. Zoek een oud spijkerbroekje op in je kast of knip een oude spijkerbroek af en pimp de broek met leuke studs!

Ook is het leuk om je tas te pimpen met studs. Doe dit wel alleen bij een oude tas waarbij het niet uitmaakt als het mislukt. Het is zonde wanneer jij net een nieuwe tas hebt gekocht en je aan de slag bent gegaan met studs en het resultaat vervolgens erg tegenvalt. Dan kan je het beter eerst op een oude tas uit proberen.

Sneakers met studs zijn momenteel ook erg in de mode! Ga voor een paar hippe vans. Naast dat deze schoenen erg hip staan zitten ze ook nog eens heerlijk. Klinkt je dat niet als muziek in de oren?

Een echte must have!

Wees er snel bij!

weheartit.com

Authored by: Redactie