kledingcombinaties vrouwen

Het combineren van kleding is eigenlijk heel erg leuk. Maar wat staat nu eigenlijk leuk bij elkaar? Hier onder staan een paar super leuke combinaties van kleding. Dit zijn allemaal setjes van H&M. De setjes zijn een beetje basic, maar toch vrolijk. Het zijn vooral erg lente achtige setjes. Combinaties zijn helemaal niet moeilijk te maken. Kijk dus snel hier onder voor wat inspiratie.

Roze en rood zijn kleuren die je goed kunt combineren met elkaar. Je kunt ook verschillende tinten roze met elkaar combineren. Je denkt misschien dat dat heel erg lelijk is, omdat een tijdje geleden niemand dat deed. Nu is het juist leuk als je verschillende tinten van de zelfde kleur met elkaar gaat combineren. Op de foto hier boven kun je zien dat het heel erg leuk staat.

De kleuren paars, wit en zwart passen heel erg goed bij elkaar. Het printje wat je op de foto ziet, kruisjes, is de laatste tijd erg populair. Je ziet kruisjes in alle soorten en maten.

De kleur mintgroen is ook heel erg populair. Mintgroen en zeeblauw zijn kleuren die je veel ziet deze lente. De blauw skinny jeans gaat gelukkig ook nog lang niet uit de mode. Mintgroen en blauwe spijkerstof kun je ook erg goed combineren. Het is vrolijk, maar niet heel erg opvallend.

De witte skinny jeans komt ook weer helemaal terug. Wit staat erg mooi bij bruin, en dan vooral bruin leer. Op deze foto zie je een mooi bruin jasje in combinatie met witte kleding. Het staat erg fris, maar deze look heeft ook een beetje een stoere uitstraling. Het is ook nog heel erg leuk om hier cowboy laarzen bij te dragen.

Bloemenprintjes zijn ook helemaal in de mode. De kleuren paars en blauw zie je in deze printjes veel bij elkaar. Je kunt bijvoorbeeld een leuk bloemenprint jasje of iets anders met deze print aantrekken bij een basic outfit.

H&M.com

Authored by: Redactie