Kledingstuk van leer

De witte blouse, hoge zwarte hakken, leren kledingstukken… Dit zijn allemaal tijdloze items. Met deze kledingstukken zit je eigenlijk het hele jaar wel goed, het zijn echte klassiekers. Deze zomer was er al veel leer op straat te zien, maar in de winter zullen we dit materiaal zeker overal spotten.

Leer is een prachtig materiaal wat met heel veel andere stoffen kan worden gecombineerd. Afhankelijk van welke kledingstukken je kiest kan leer er stoer of juist heel klassiek en chique uitzien, zo is er voor iedereen wel een leren item te vinden. Misschien is dit dan ook de reden dat alleen niet leren jasjes en rokken de laatste tijd zo populair zijn, maar ook leren jurken en shorts gedragen worden.

Zwart is de meest bekende en de meest populaire kleur voor leren kledingstukken, maar heus niet de enige kleur. In de winkels zijn er bruine, rode, witte, lichtblauwe en nog veel meer kleuren leer te koop. Zo kan je nog een beetje spelen met wat voor look je wil.

Dat leer een echte trend is en blijft is onvermijdelijk. Heb jij al een mooi leren item in jouw kast hangen die je deze herfst en winter zeker gaat dragen? Bekijk hier onder hoe drie verschillende bloggers hun leren item dragen!