Kledingtips voor op vakantie

Eindelijk is het dan zover, je mag je koffer gaan pakken om op een welverdiende goedkope vakantie te gaan. Maar dat is nog een lastig karweitje, want welke kleding ga je aantrekken op vakantie en hoe zorg je ervoor dat je kleding niet teveel in de kreukels en vouwen komt te zitten.

Misschien dat deze tips je kunnen helpen, zodat je precies weet wat je moet doen of wat je kan inpakken. Probeer je kleding zo plat mogelijk in je koffer te leggen ,tenminste als we het hebben over kledingstukken die makkelijk in de kreukels of vouwen gaan, een kledingstuk dat niet makkelijk in de vouwen gaat rol je op en leg je zo in de koffer.

Zodra je op de plaats van bestemming bent aangekomen probeer je kleding gelijk op te hangen, wat ook handig is om een kleine reis strijkijzer mee te nemen, zit het heel erg in de kreukels als je je kleding uit de koffer haalt, hang je kleding op een hanger en hang deze even in de doucheruimte badkamer als je gaat douchen door het stoom strijk je de vouwen en kreukels makkelijker eruit.

Als je niet precies weet wat voor kleding je mee wil nemen, is dit misschien een tip kies voor kleding die je voor verschillende gelegenheden kunt dragen, een voorbeeld hiervan een jurkje dat je heel goed als strandjurk kunt gebruiken maar ook leuk genoeg is om aan te doen als je wilt gaan uit eten, kies gewoon voor makkelijk zittende kleding die je voor verschillende gelegenheden kunt dragen.

Daarnaast is het misschien ook een tip om te kijken of je een beetje sneldrogende kleding hebt, laten we weer het jurkje als voorbeeld nemen, als je voor eens tof kiest die snel droogt kun je deze tijdens je vakantie verblijf ook een keer wassen gewoon in de wastafel van de badkamer zorg dat je een beetje was middel bij hebt, zo kan je het jurkje even door een sopje halen en laten drogen zodat je het jurkje weer snel kan dragen. Zo hoef je misschien ook iets minder kleding mee te nemen, scheelt weer in plaats in je koffer.

Authored by: Hesther