Kleuren die bij elkaar passen

Kleding is iets waar vrijwel elke vrouw wel van houdt. Want wat is er nou leuker dan een gezellig dagje winkelen met een vriendin en thuis komen met vijf tassen nieuwe kleding? Precies, wij vrouwen kunnen niet zonder leuke mode! Maar wat tips kunnen we soms wel gebruiken. Vooral bij het combineren van onze kleding. Hoe vaak ik wel niet over straat loop en echt de meest bizarre combinaties van kleding tegenkom. Dat vind ik altijd erg zonde aangezien je weet dat mits goed gecombineerd deze kledingstukken wel erg leuk zouden kunnen staan. Om jullie wat te helpen bij het combineren van jullie kleding ga ik jullie een aantal tips geven.

Allereerst wil ik jullie aanraden goed te kijken naar de kleur van je kleding en een bijpassende kleur. Wanneer jij bijvoorbeeld een gele trui komt is het onverstandig om hier ook een gele broek bij te kopen. De kans dat deze kleuren namelijk precies overeen komen is erg klein en wanneer ze ook maar een beetje van elkaar verschillen, gaan de kleuren erg met elkaar vloeken. Probeer dit altijd te voorkomen, want vloekende kleuren is een echte afknapper!

Deze kleuren combinatie kan daarentegen wel heel erg goed. De armbandjes hebben wel andere kleuren dan het broekje, maar passen er leuk bij. Zo werkt de combinatie fel geel en fel roze erg goed. Dit is een kleuren combinatie die je regelmatig tegenkomt in de winkels en dat is niet voor niets. Deze combinatie staat erg zomers en vrolijk!

Dit is alweer een erg riskante look aangezien de kleur rood van de broek ook terug komt in het shirt. In dit geval kan dat prima aangezien deze twee kleuren rood met elkaar overeen komen, maar hier moet je wel altijd goed op letten!

Erg leuk voor aankomend seizoen zijn deze vrolijke rokjes. Combineer ze met een effen wit shirtje en jou kan niks gebeuren.

Vrolijk en erg zomers is deze look zeker!

Hebben!

weheartit.com

Authored by: Redactie