Kleurrijke Jurken

In de zomer dragen de meeste menen jurkjes. Gelukkig maar want jurkjes zijn super leuk en meestal erg sexy. Dit seizoen zijn kleurtjes helemaal in de mode, vooral felle kleuren. Er worden daarom nu ook veel jurkjes met felle kleuren gedragen! Er zitten veel voordelen aan jurkjes met felle kleuren.

Als je een felle kleur aan hebt, val je ten eerste heel erg op maar in een felle kleur zie je er meestal ook beter ook. Als je een felle kleur aan hebt lijk je bruiner en gezonder. Felle kleuren laten je haar en je huid er beter uit zien. Als je niet zo vaak felle kleuren draagt, is dit je kans om het te proberen! Hier onder staan een paar kleurrijke jurken die super modieus zijn.

Een jurk met één kleur, bijvoorbeeld een fluor kleurtje is erg goed om mee te beginnen. Als je nooit kleurtjes draagt, is het misschien een beetje te veel van het goede om meteen een neon print te dragen. Een jurkje met één kleur kun je ook vaker aan, omdat je hier beter andere dingen mee kunt combineren.

Dit jurkje is super opvallend en helemaal over de top, maar wel super gaaf natuurlijk. Dit jurkje is helemaal perfect voor een festival. Ik vind het model van het jurkje ook heel erg leuk, maar ik zou deze kleuren niet in het dagelijks leven dragen. Het is wel heel erg grappig om dit op een feest of een festival te dragen.

Dit is een erg modieuze jurk, maar vooral geschikt voor een feest. Deze jurk is namelijk iets te opvallende en apart voor een gewone dag. Het model is namelijk ook heel anders dan dat van een normale jurk. Ik vind het er mooi dat de felle kleuren gecombineerd worden met zwart. Dan worden ze nog feller.

Dit jurkje heeft een hele schattige en vrouwelijke uitstraling door de kleur combinatie. Ik vind het leuk dat deze kleuren met elkaar gecombineerd zijn, maar het is wel leuk om hier iets anders bij te dragen zoals een stoer leren jasje.

Deze print vind ik super leuk. Deze kleuren vallen iets minder op, maar het jurkje heeft wel veel uitstraling. Dit printje is nu erg populair.

weheartit.com

Authored by: Redactie