Knal roze fringe bikini

Kan jij wel een nieuwe bikini gebruiken deze zomer? Maar weet jij niet zo goed voor wat voor soort bikini je moet gaan? Dan ben jij hier op de goede plek! Ik ga jou helpen bij het maken van een keuze voor een nieuwe bikini.

Allereerst wil ik je aanraden te gaan voor een vrolijk en vooral lekker fel kleurtje. De kleurtjes mogen namelijk eindelijk na lange tijd weer gedragen worden en zijn weer helemaal in de mode. Waar alles de afgelopen tijden in neutrale kleuren moest, mogen nu de kleurtjes weer tevoorschijn komen! Iets waar ik persoonlijk erg blij om ben.

Daarnaast zou ik je aanraden te gaan voor een fringe bikini. Je hebt er vast al wel eens van gehoord en anders is het zeker de moeite van het kijken waard! Een fringe bikini is een bikini met sliertjes wat er erg hippie achtig uit ziet. Helemaal in de mode op dit moment! Je kan er werkelijk waar niet meer omheen. Je ziet ze overal op internet, maar ook in de winkels kan je er niet meer aan ontkomen. Ga dus voor een fel gekleurde fringe bikini!

En welke kleur is nou leuker en vrouwelijker dan de kleur roze? Met roze weet jij zeker dat je gezien mag worden. De kleur is erg in het oog springend waardoor jij de kleur niet moet dragen wanneer jij een vrouw bent die het vervelend vind in het middelpunt van de aandacht te staan. Dan kan je beter voor een wat neutrale kleur gaan als blauw of groen, maar ga wel echt voor een kleur!

Een mooie gebruinde huid erbij en jij ziet er deze zomer helemaal fantastisch uit!

Kan jij niet zo goed kiezen tussen verschillende kleurtjes? Ga dan voor een bikini met heel veel kleuren zoals deze! Het zal je verbazen hoe leuk dit wel niet kan staan.

Houd jij helemaal niet van kleurtjes? Ga dan wel voor een fringe bikini maar eentje in de kleur zwart.

weheartit.com

Authored by: Redactie