Kokerrok combineren

De kokerrok is erg populair onder alle typen vrouwen. De kokerrok kan voor een heleboel gelegenheden. Van begrafenis tot wild feest, mits goed gecombineerd kan een kokerrok overal voor worden gebruikt. Kokerrokjes zijn vrouwelijk en super elegant. Ze laten jou heupen mooi uitkomen en accentueren je benen. Naast zwarte kokerrokken zijn er kokerrokken er in nog veel meer kleuren. Dat schijnen een hoop mensen te vergeten. Zo kan je ook kokerrokjes vinden in het rood of in het geel. Je kan het zo gek niet bedenken of het ligt in de winkels. Wees creatief en ga een keer voor een hele andere kleur! Waar je wel goed op moet letten bij het dragen van een kokerrok is het combineren met andere kleding. Wat ik zelf erg leuk vindt is de combinatie van een felle kleur kokerrok met een vrij basic kleur blouse erboven.

Deze combinatie is erg populair. Het kokerrokje is fel gekleurd waardoor hij lekker opvalt. Je hebt het kokerrokje voor nog geen 43 euro in huis! De rok is van het merk Benetton. Een merk dat bekend staat om haar goede kwaliteit kleding. Zeker aan te raden dus! Draag je blouse wel altijd in je kokerrok en er niet overheen. Dat geeft een onverzorgde nonchalante uitstraling en dat is nou net de uitstraling die je wilt mijden door middel van het dragen van een kokerrok.

Ook leuk is deze lichtroze kokerrok van het merk Harris. Het rokje is vrij duur, maar super mooi! Draag hem net als in de voorbeeld afbeelding met een leuk wit blousje erin en koop een bijpassend licht roze tasje. Leuk onder een rokje zijn hoge hakken. Hierdoor lijken jou benen langer en ook een stuk dunner. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Ga wel voor een bijpassende kleur hakken. In dit geval een lichte kleur hakken dus.
Vind jij al deze kokerrokken maar saai? Ga dan voor een kokerrok met een vrolijk patroon!

Dit rokje is van zalando haar eigen merk. Voor een klein prijsje heb je het rokje in huis en weet jij zeker dat je hip zal verschijnen op dat aankomende feestje! Een echte must have!

zalando.nl

Authored by: Redactie