Koningsblauwe broek

Broeken kan een vrouw gewoon niet genoeg hebben. Ze komen altijd wel van pas en zullen ook altijd nodig blijven. Zelfs wanneer jij een grote fan bent van het dragen van korte rokjes mogen broeken niet aan jou kast ontbreken. Je hebt ze namelijk altijd wel eens nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lange wandeling die je wilt gaan maken. Dat doe je niet zo snel in een kort rokje en dan bied de broek een echte uitkomst.

Maar voor wat voor soort broek ga jij dan? Je kan natuurlijk kiezen voor een standaard spijkerbroek, maar dat is wel erg saai. Als ik jou een tip mag geven zou ik je willen aanraden dit seizoen te gaan voor een broek in een fel en vooral vrolijk kleurtje. De zomer komt er namelijk weer aan en dat betekent dat de kleurtjes weer volop gedragen mogen worden. Ook zijn spijkerbroeken in de zomer vaak erg warm en dat is erg vervelend wanneer je naar een het land gaat. Dan kan je beter kiezen voor een broek in een relatief lichte kleur van een lichte stof.

De kleur die ik je aanraad is de kleur blauw! Het is je vast al wel opgevallen dat deze kleur erg in populariteit aan het stijgen is. En dan met name de lichte tint blauw. Erg leuk en erg vrolijk. Blauw is een kleur die van zichzelf erg verzorgd en rustig staat, maar tegelijkertijd ook erg vrolijk kan staan.

Wat bij de kleur blauw wel eens lastig kan zijn is het combineren. Dit wil nog wel eens mis gaan aangezien er soms hele rare kleuren met blauw worden gecombineerd. Persoonlijk vind ik de kleuren rood en wit erg mooi staan in combinatie met blauw, maar dat is natuurlijk ook smaak. Mijd in ieder geval wel andere kleuren blauw.

Blauw is dé kleur van dit moment!

Ga voor een kort en fleurig broekje zoals deze!

Of deze is ook erg leuk.

weheartit.com

Authored by: Redactie