Kort spijkerbroekje dames

De meeste van ons zijn nogal gehecht aan het dragen van jeans, er gaat geen week voorbij of we trekken onze favoriete jeans aan. In de zomermaanden als het erg warm is, wordt dat natuurlijk wat lastiger. Maar gelukkig is er wel een oplossing. Je kunt natuurlijk altijd korte spijkerbroekjes voor dames dragen!

Een kort spijkerbroekje kun je natuurlijk zo in de winkel kopen en als hij goed zit, waarom niet. Maar je kunt ook een spijkerbroek van jezelf omtoveren tot een kort spijkerbroekje. Het enige dat je nodig hebt is een schaar en een beetje lef! Ik heb hier een aantal voorbeeld van korte spijkerbroekjes voor dames verzameld ter inspiratie, misschien zie je er wat leuks tussen en pak je ook je schaar of misschien zelf wel de verfdoos!

De meest makkelijke manier om een kort spijkerbroekje te maken is natuurlijk gewoon afknippen op de gewenste lengte. Eventueel nog wat rafel maken en je bent klaar. Het handigste is het om je spijkerbroek iets langer te laten dan dat je in gedachten hebt. Als je namelijk ook nog rafels gaat maken wordt hij altijd korter. En naderhand korter maken is geen probleem…langer ¬†gaat niet meer lukken!

Je hoeft geen rafels onderaan te maken, je kunt ook naar eigen inzicht op de voorkant aan de slag gaan zoals hier.

Wat ik ook tegenkwam was een sexy versie van een kort spijkerbroekje voor dames. Een stukje kant onderaan het broekje is erg leuk om te maken en helemaal niet moeilijk. Weinig inspanning, groot effect!

En als je helemaal in zomerse sferen wilt komen dan verf je je witte korte spijkerbroekje toch in alle kleuren van de regenboog?

Of je verft ze in de driekleur van Nederland (of Amerika) en je voegt er wat studs aan toe. Zoals je ziet, variatie genoeg om deze zomer een hip kort spijkerbroekje te dragen.

Authored by: Redactie