Musthave: Korte broek dames

Het blijft altijd leuk om korte broekjes te bekijken, maar vooral om ze te kopen. Korte broekjes hoef je echt niet alleen maar te dragen als het hoog zomer is. Korte broekjes kun je best met minder weer dragen omdat je er ook gewoon iets onder aan kunt trekken. Een mooi kort broekje met een dikke trui kan ook hartstikke leuk staan!

Er is nu een heel erg leuk model te koop in verschillende winkels. Het is een wijd kort broekje dat langer is dan normaal. Het komt een stukje boven de knie en het is zo wijd dat het ook een rokje zou kunnen zijn. Dit vind ik hele leuke broekjes omdat je je geen zorgen hoeft te maken over inkijk of de wind die je rok om hoog blaast.

Spijkerstof blijft altijd in de mode, maar eens een keer iets anders is ook wel eens leuk. De broekjes die hier onder staan vind ik allemaal erg modieus en origineel. Ze zijn zeker het bekijken waard. Veel van deze broekjes zijn ook nog eens helemaal niet zo duur. Leuke mode hoeft niet altijd kapitalen te kosten. Vooral een kort broekje moet niet te duur zijn.

kortebroek5

€ 19,52 Asos.com

kortebroek4

€ 23,42 Asos.com

kortebroek3

€20,82 Asos.com

kortebroek2

€ 32,53 Asos.com

kortebroek

€ 49,45 Asos.com

 

Authored by: Redactie