Korte broek met legging

Het weer in de zomer in Nederland is niet altijd om over naar huis te schrijven, dus die leuke korte broek die je hebt gekocht blijft in de kast liggen. Dat hoeft niet. Je kunt hem namelijk best dragen, maar dan als korte broek met legging.

Je ziet steeds meer een korte broek met legging, zo heb je wel het effect, maar niet de koude benen. En met een beetje mazzel kun je dit ook in de herfst nog aan met een paar leuke boots er onder. Maar wat voor combinaties kun je maken van een korte broek met legging? Ik heb er een paar voor je gevonden, dus misschien inspireert dit je om je eigen combinatie te maken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze beige korte broek met zwarte legging? De trui met real life tijger print past er prima bij en ook de lage boots staan super. Niet voor een zonnige dag, maar wel voor de frissere dagen in de zomer.

Ook je jeans shorts kun je deze zomer prima aan op koude dagen met een legging er onder. Hier is gekozen voor een donkerblauwe jeans shorts met een zwarte legging en een roze blouse. Zo maak je het geheel net even wat gekleder en netter.

Helemaal in herfsttinten is deze combinatie. Hoewel het nog geen herfst is natuurlijk, is het wel een leuke blik vooruit. De cognac kleurige korte broek gaat prima samen met de groene trui. En in de legging komen beide kleuren weer terug. Nice match!

 

Vind je in de zomer een legging een beetje te veel en schijnt het zonnetje een beetje? Dan kun je natuurlijk ook voor een andere optie gaan: de panty! Hier is gekozen voor een zwart kanten panty, die super leuk onder de witte korte broek staat en de stoere boots maken het geheel helemaal af.

Authored by: Redactie