Kourtney Kardashian bevallen van een jongetje

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver. Kourtney Kardashian is bevallen van een jongetje. Het was de laatste tijd nog spannend of het een jongen of meisje zou worden, maar dat is een tijdje geleden bekend gemaakt. Kourtney en haar vriend Scott hebben er dus nog een klein jongetje bij.

Het koppel hoopte stiekem dat hun derde op kerst ter wereld zou komen. Als een soort kerstcadeautje, maar het was nog steeds een hele speciale dag. Kourtney is namelijk bevallen op dezelfde dag als haar oudste zoon Mason. Die heeft zondag vijf kaarsjes mogen uitblazen. Het is niet zeker of de ouders erbij waren toen Mason deze kaarsjes uitblies. Volgens de foto’s op Instagram heeft Mason een leuk dag gehad met zijn tantes en nichtjes. Kourtney wist natuurlijk dat er een mogelijkheid was dat ze op deze dag zou kunnen bevallen, zij heeft dus vorige maand al een feestje gegeven voor Mason.

The family is freaking out with joy,” vertelt een woordvoerder tegen E! News. “What an amazing coincidence.”

Het kleine gezin heeft al een deal gesloten met een magazine om de eerste foto’s te schieten van de kleine. Wat de naam is weten we ook nog niet, we moeten dus toch nog even geduld hebben.

5062d4dd30bf81792cebcf4cde42185a