Kourtney Kardashian krijgt een jongetje

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Ms. Kourtney Kardashian krijgt binnenkort een jongetje. Het gerucht ging eerder dit jaar dat het toch een meisje zal worden, maar dit blijkt dus niet waar te zijn. Kourtney kondigde zelf het nieuws aan tijdens de allerlaatste aflevering van Kourtney and Khloe Take the Hamptons.

Zoals al eerder werd gezegd ging het gerucht eerder dat het een meisje zou zijn. We hadden het eigenlijk al door moeten hebben toen haar babyshower volledig blauw was gedecoreerd. Toch was iedereen er volledig van overtuigd dat het een meisje zou worden. Kourtney zelf is helemaal enthousiast en kan niet wachten tot ze de kleine in haar armen mag nemen. Ze vertelde in de serie: “I am so happy we’re having a boy. It’s going to be perfect for our family”. Scott zag eerst de zwangerschap van Kourtney helemaal niet zitten en zei dingen als: “You just keep suckering me into these kids,” en “this ain’t good”. Maar toen Scott hoorde dat het een jongetje wordt is ‘ie toch wel heel blij en kijkt ook hij uit naar de geboorte.

De kleine is uitgerekend eind december, dus het zal misschien wel een kerstkindje kunnen worden. Nog even en dan kunnen we zelf ook de kleine bewonderen.

rs_500x280-141205154226-KK_606_Reveal_3 rs_500x280-141205154226-KK_606_Reveal_4