Kraag ketting combineren

Vind jij het lastig om kettingen te combineren? Kan jij hier wel wat extra hulp bij gebruiken? Dan ben jij hier op de goede plek. Ik ga jou helpen bij de keuze voor een geschikte ketting en hoe je deze het beste kan combineren.

Allereerst wil ik je aanraden te gaan voor een originele ketting. Een ketting die niemand anders heeft en die jou echt onderscheidt van de rest. Maar waar haal jij nou zo’n ketting vandaan? Kijk eens online! Op internet zijn er genoeg leuke web shops te vinden die sieraden verkopen. Soms ook winkels waar je het niet zo snel van zou verwachten. De H&M bijvoorbeeld heeft ook hele leuke hippe kettingen in haar collectie terwijl deze winkel toch met name bekend staat om haar kleding. Kijk dus verder dan je normaal gesproken zou doen!

Deze ketting is enorm creatief en erg origineel. Het appeltje staat schattig en erg leuk. Het is een ketting die ook uitermate geschikt is voor feestjes met een thema. De ketting past bijvoorbeeld erg goed bij een sneeuwwitje outfit. Een hele leuke en vooral erg creatieve toevoeging!

Het is je vast ook al wel opgevallen dat grote gouden kettingen erg in de mode zijn. Je ziet ze dan ook overal in de winkels liggen. Deze kettingen passen niet bij elk soort vrouw. De ketting valt nogal op en staat soms een beetje tuttig. Het is dan ook erg belangrijk dat je de ketting goed combineert. Draag deze ketting dan ook bij een stoer shirtje en draag er geen andere sieraden bij. Anders wordt het geheel te veel.

Of ga voor een ketting met een vrolijk kleurtje! Kijk wel uit met andere kleuren blauw wanneer je voor deze ketting gaat. Anders heb je nog wel een best grote kans dat deze kleuren met elkaar gaan vloeken en dat moet jij natuurlijk zien te voorkomen.

Ook leuk is deze ketting. Erg vrouwelijk en elegant!

Hebben!

weheartit.com

Authored by: Redactie