Kris Jenner’s Kookboek

Kris Jenner, het opperhoofd van de Kardashian-Jenner clan, heeft al haar goede recepeten bij elkaar verzameld en er een kookboek van gemaakt. Dus wil je eten en gevoed worden als een Kardashian? Dan is dit boek voor jou!

Het is een nieuwe aanwinst is de meest illustere categorie van het kookboekenschap: het celebrity-kookboek. Steeds meer bekende mensen doen dit en het aantal groeit dan ook vrij snel.

Zo kunnen we inderdaad ”keeping up with the Kardashians”, want door dit boek heen zien we alle favoriete recepten van de familie. Momager Kris geeft een kijkje in eigen keuken met haar nieuwe boek In The Kitchen With Kris: A Kollection of Kardashian-Jenner Family Favorites. En zo lang als de titel van het boek is, zo dik is het boek ook.

Voor de mensen die niet weten over wie we het hebben: de Kardashian-Jenner bestaat uit de drie zussen Kim, Kourtney en Khloe met broertje Rob. Moeder Kris heeft samen met ex Bruce Jenner twee meiden erbij: Kendall en Kylie. De familie gaat onder de lens van een vergrootglas door het leven en hebben hun eigen reality shows op tv. Allemaal staan ze maar wat graag in de spotlight, zo ook moeder en manager van de familie, Kris: een tijdje geleden had ze naast de reality show Keeping Up With The Kardashians, haar eigen talkshow. Nu dat is afgelopen, is maar met een boek gekomen.Een keer iets anders dan tv…

Het kookboek van Kris Jenner ligt vanaf deze maand in de Amerikaanse winkels. In Nederland kan je bij de boekhandel vragen of ze het voor je kunnen bestellen.

10727592_398643893622172_564331766_n

In-the-Kitchen-with-Kris-A-Kollection-of-Kardashian-Jenner-Family-Favorites-Kris-Jenner