Kristen Cavallari’s beautyshot voor Line Magazine

Kristen Cavalli is een Amerikaanse tv-persoonlijkheid en presentatrice. Kristen Cavallari is bekend van de reality serie The Hills, waar Lauren Conrad en Witney Port ook bekend van werden.

De Amerikaanse staat model voor Line magazine in een beautyshoot. De beautyshoot met Kristen en tevens ook de coverstory van het magazine. Met de ‘The Beauty Issue’ eert Line magazine het werk en de carrière van make-up artieste Francesca Tolot en haar nieuwe boek: One woman 100 faces.

Kristen Cavallari is opgemaakt met MAC Cosmetics make-up in de kleuren die helemaal in zijn dit seizoen. Op de cover draagt Kristen Cavallari een donkere smokey-eye met lichtroze nude lippen. De nude kleurige lippen komen we tegen in meerdere shot, dus daaruit kunnen we opmaken dat deze lippenstift kleur ook komend seizoen in onze make-up tas mag blijven. Qua oogmake-up komen de kleuren blauw en groen in meerdere shot terug, maar ook lichtere, subtiele kleuren mogen blijven. Qua kleding draagt Kristen items van Red Valentino, Stella McCartney en Helmut Lang.

In de herfst en winter issue van Line Magazine vertelt Kristen over haar baby, stijl iconen,  haar favoriete merken en haar nieuwe collectie voor Chinese Laundry. Ook bespreekt Francesco Tolot de make-up musthaves voor dit seizoen in het herfst en winter issue.
Lees hier Line Magazine op je computer.

krisin11 kristen kristen1 kristin kristin1 kristin2 kristin3 kristin4

 

Beeld via Fashion Gone Rogue