Kylie Jenner helpt bij een daklozenopvang

Kylie Jenner, het jongste zusje van de Kardashian-Jenner familie, is niet vaak te zien in het nieuws als het gaat om goede dingen doen. En dat is natuurlijk niet noodzakelijk, want ze kan alsnog mensen helpen zonder dat de media ervan af weet. Maar gister vond zij (of haar momager) het tijd dat ze eens iets ging doen voor de maatschappij.

Ook al beweert mama Kris dat Tyga en Kylie niet een stel zijn doken ze gister op bij een daklozenopvang in Los Angeles. Zij waren hier samen om met andere vrijwilligers Thanksgiving maaltijden te serveren voor de daklozen in de omgeving. Tijdens het serveren hadden de 17 jarige tiener en 25 jarige rapper alleen maar oog voor elkaar. Het was goed te zien dat ze het samen wel naar hun zin hadden. Kylie was erg casual gekleed met zwarte enkellaarsjes, zwarte leggings en een zwart shirt. Haar groen/blauwe Bellami extensions had ze natuurlijk wel mee genomen. En de armbanden van Cartier die bij elkaar 40,000 dollar waard zijn had ze natuurlijk ook om.

Kylie heeft twee weken geleden in een interview nog verteld dat ze single is. Mama Kris denkt er ook zo over: ‘Kylie isn’t dating anybody. Tyga is part of this whole little group of kids who have been around forever – and I call them kids because relatively speaking, they kind of all travel as a pack and they enjoy each other’s company.’

Ach, ze hebben samen iets goeds gedaan voor de maatschappij. Dus zo erg kan het niet zijn. Als je de beelden wilt zien van het Thanksgiving event moet je hier klikken.