Laagjes kleding

Laagjes kleding kan ideaal zijn voor wanneer het weer niet zo voorspelbaar is. De weermannen lukt het soms niet om het weer goed te voorspellen en ook de natuur zelf laat zich natuurlijk niet regelen. Maar je kunt je met je kleding er wel prima op aanpassen.

Door laagjes kleding aan te trekken blijf je lekker warm als het wat frisser is, en als de zon er bij komt trek je gewoon even wat uit. Een ander voordeel van laagjes kleding is, dat het tussen de laagjes warmte vasthoudt. Dus ook als het serieus koud is, kun je beter 3 dunnere laagjes aantrekken dan 1 dikke trui. Maar hoe kun je die laagjes nu een beetje leuk combineren? Dat kan soms lastig zijn, maar in de meeste gevallen is er wel ween oplossing te verzinnen.

In dit geval is gekozen voor een dik vest over een spijkerblouse met daaronder een dun wit shirt. Mooi gecombineerd op een donkerblauwe spijkerbroek. Je kunt altijd het vest of de spijkerblouse uit doen als het te warm is.

Ook op een rokje kun je kiezen voor laagjes kleding. Hier zie je bijvoorbeeld een langere blouse met daarover een kort jasje en dan nog een gewone jas. Omdat de kleuren mooi op elkaar afgestemd zijn straalt deze combinatie toch rust uit.

Een andere vorm van laagjes kleding is met dit rokje wel heel letterlijk genomen. Een laagjes rokje dus! In de jaren tachtig was dit heel erg hip, maar de laatste jaren zie je deze trend weer helemaal terugkomen in het straatbeeld.

Heb je zin om je korte broek aan te trekken dan kan je ook kiezen voor laagjes kleding. Zo kun je je shorts toch aan terwijl het misschien net wat frisser is. Je zou in dit geval ook hebben kunnen kiezen voor een panty of legging onder de shorts.

Authored by: Redactie