Lady Dior campagne

In november van 2013 en in april van dit jaar was ze al eens eerder te zien in advertenties van Dior. Marion Cotillard schittert weer in de nieuwe campagne foto’s van de Lady Dior Campagne.

Marion Cotillard is een Franse actrice. Ze is geboren in 1975 in de Franse hoofdstad Parijs. Haar moeder is een comédienne en haar vader is een theater-acteur. In 1993 is ze begonnen met acteren in de serie Highlander. Ze werd internationaal bekend door haar rol in Taxi 1998. Zij heeft, omdat ze natuurlijk Frans is, in veel Frans-talige films gespeeld. Wij zullen haar misschien kennen van de film The Dark Knight Rises en Inception.

Marion is nu dus te zien in de nieuwe campagne foto’s van Dior terwijl ze drie nieuwe modellen laat zien van de nieuwe collectie. Jennifer Lawrence ging haar eerder al voor. Kort geleden zijn de foto’s van haar campagne shoot uitgebracht. Marion poseert in de avond in Parijs op Pont Alexandre III terwijl er om haar heen lichten zijn van het drukke verkeer. De tassen zijn bedrukt in zijde of metallic leer. De fotograaf voor deze shoot was Craig McDean.

De nieuwe campagne foto’s met Marion Cotillard zullen te zien zijn in Vogue Thailand, Harper’s Bazaar Brazilië, Vogue Japan en zullen ook te zien zijn op Diormag.com met een clip van 30 seconden, geregisseerd door McDean.

lady-dior-pre-fall-2014-ad-campaign01 lady-dior-pre-fall-2014-ad-campaign02 lady-dior-pre-fall-2014-ad-campaign03