Lage All Stars geel

Hoe lekker is het om met mooie weer in de zomer je sneakers aan te trekken en er op uit te gaan. Slenteren door de stad, een strandwandeling of lekker een terrasje pakken. En welke kleur past er nu beter bij de zomer dan de kleur geel? Lekker zonnig en vrolijk.

Als je nog geen gele sneakers hebt, ga dan eens kijken voor bijvoorbeeld lage gele All Stars. Dit merk bestaat al bijna een eeuw en is nog altijd hip en trendy. Ze maken verschillende soorten sneakers, dus er is er altijd wel eentje voor je bij.

Ben je helemaal gek van je lage All Stars? Dan kun je het natuurlijk ook eens helemaal anders dan anders doen. Trek gewoon een gele lage All Stars met een roze aan en je hebt gelijk een hippe combi. Leuke jeans shorts, topje en een zonnebril maken het een zonnig geheel.

En aangezien het merk Converse de All Stars in allerlei soorten en kleuren maakt, kun je natuurlijk naar hartelust combineren! Aqua blauw en geel vind ik zelf ook een leuke zomerse combi: het geel van de zon samen met het blauw van het zee water!

All Stars heeft ook deze lage gele sneakers in de collectie. Iets steviger dan de standaard en een witte print op de zijkant maakt ze wat sportiever. Fijn voor een picknick in het park met een volleybal of frisbee partijtje.

En voor als je nog geen afscheid kunt nemen van je jeugdheld, heeft Converse deze lage gele All Stars gemaakt. Want geel associeer je natuurlijk niet alleen met de zon, maar zeker ook met die gele spons uit de zee: juist Spongebob. Die kun je nu elke dag dragen als je wilt!

 

En ben je uitgekeken op je lage gele All Stars, dan kun je ze altijd nog versieren met goudkleurige studs. Zo blijf jij het zonnetje in huis.

Authored by: Redactie