Lange Jurk

Korte jurken worden meestal sexy en vrouwelijk gevonden, maar lange jurken zijn dat zeker ook! Maxi jurken zijn super mooi, maar mixi jurken en half lange jurken ook. Hier onder staan een paar verschillende lange jurken die allemaal erg leuk zijn voor de zomer! Want zonder lange jurk kun je echt niet de zomer door.

firanet.nl

Deze jurk komt uit de nieuwe collectie van Diesel. Deze jurk heeft een erg opvallende print die en stoere uitstraling heeft. De print is erg donker, maar er zit ook veel wit door heen. Daardoor valt de print nog meer op. De jurk is erg lang en het bovenstukje is weer erg laag. Hier door blijft de jurk wel erg sexy en vrouwelijk. Ik vind de bandjes erg leuk, omdat ze iets dikker zijn dan normaal.

firanet.nl

Deze jurk komt uit de zelfde collectie van Diesel. Deze jurk heeft een stoere en mysterieuze uitstaling. Dat komt omdat de jurk aan de onderkant grappige zwarte lange delen heeft. Het deel daar boven bestaat uit een soort doorzichtige print. De jurk is zeker origineel, en in heb nog nooit een jurk gezien die er zo uit ziet en leuk is. Dat is bij deze jurk dus wel het geval.

wheretoget.it

Dit is een super leuke mixi jurk met een erg populaire kleur. Dit vind ik een van de mooiste kleuren voor een jurkje of een rokje. De kleur is heel erg lente achtig, en het model is helemaal in de mode. Een betere combinatie kan dus niet.

forum.girlscene.nl

Roze is ook een spuer leuke kleur voor de lente en de zomer. Als je hier nog een leuk taille riempje bij draagt, komt je figuur ook nog heel erg tot zijn recht. Bruin past heel erg mooi bij roze.

style.mtv.com

De blauwe lange jurk in het midden is heel erg geschikt voor feesten, maar je kunt de jurk ook gewoon overdag dragen. Hij heeft dan wel een nette uitstraling.

 

Authored by: Redactie