Lange mooie rokken

Hoewel je in de winkels ontzettend veel korte rokken ziet, zijn er gelukkig ook genoeg lange mooie rokken. Ik wil je laten zien dat lange rokken helemaal niet ouderwets of saai hoeven te zijn. Ze kunnen heel stijlvol en hip gedragen worden.

Er zijn gelegenheden waar een korte rok niet op prijs wordt gesteld, dan zul je dus een mooie lange rok moeten zien te vinden. En natuurlijk zou het ook gewoon kunnen zijn dat je je prettiger voelt in een lange rok. Ga eens op zoek naar een rok die bij jouw stijl past en waar je je prettig in voelt. Hier in ieder geval alvast een aantal voorbeelden ter inspiratie.

Deze lange mooie rok in koraalroze is gemaakt van chiffon, wat hem een licht en luchtig uiterlijk geeft. Uiteraard is er wel gezorgd voor een onderrok. Deze rok wordt hier heel mooi gecombineerd met een bewerkt strapless topje en gouden sieraden. Een stijlvolle combinatie zonder te stijf te zijn.

Deze crème kleurige lange mooie rok is van wat zwaardere kwaliteit, maar nog steeds licht. Deze zou je prima naar je werk kunnen dragen op een crème kleurige trui of tijdens een middagje op een terras of naar een vriendin.

Een middagje flaneren langs de boulevard doe je in deze wijde lange mooie rok van zwarte lichte katoen. Zo’n rok is altijd makkelijk om te hebben hangen in je kast. Prima te combineren met een casual wit topje en zoals hier een mooie oranje tas.

Wil je wel eens een lange rok proberen, maar houd je ook erg van kort? Ga dan eens op zoek naar een lange mooie rok als deze. Deze zalmkleurige rok is aan de voorkant lekker kort en aan de achterkant lang. Zo combineer je twee stijlen in één rok. Goed te combineren met een zwart topje voor een zomers avondje uit.

Authored by: Redactie