lange rok outfit

Als je aan een zomeroutfit denkt, denk je waarschijnlijk meteen aan een kort rokje. Maar lange rokken kunnen ook heel erg leuk staan! De maxi rok komt namelijk weer helemaal terug in de mode. Er zijn nu al heel erg veel mensen die deze leuke rok dragen en eigenlijk is deze rok super makkelijk te combineren.

Een lange rok kan heel erg sexy staan, misschien nog wel mooier dan een super kort rokje. Hier onder staan een paar leuke lange rokken en een paar andere kledingstukken die mooi staan bij een lange rok. Het is zelfs zo dat ik bijna alle schoenen mooi vind staan bij een maxi rok. Hakken staan mooi, maar ook slippers of loafers en ga zo maar door.

Je zou het niet denken, maar een lange rok kun je zelfs dragen met een trui! Het is dan wel elegant als je erĀ  hakken onder draagt, anders wordt het allemaal wel een beetje een baggy geheel. Een hoedje of een andere leuke accessoire is wel heel erg leuk om de outfit is vrolijker en modieuzer te maken.

Dit is een echte zomerse outfit. De lange rok bedekt je benen natuurlijk, maar als je hier dan een heel erg open shirtje bij draagt staat dit heel erg leuk. Op deze manier is de outfit ook nog een beetje sexy. Ik vind het printje van deze rok super leuk, de kleuren passen goed bij het witte topje.

Dit vind ik echt een super gave rok! Het is een ouderwets motiefje waardoor de rok een soort vintage look krijgt. Deze rok is geschikt voor een speciale outfit. Ik zou hier mooie hoge hakken onder dragen of grappige sandaaltjes voor een extra vintage look.

Zo kan het natuurlijk ook! Als je een kort rokje aan doet, kun je daar over heen ook gewoon een doorzichtige lange rok aan trekken. Dat zorgt voor een super leuk effect.

weheartit.com

 

Authored by: Redactie