Lara Stone voor Calvin Klein en Beeld van David Beckham

Lara Stone voor Calvin Klein

Het Nederlandse supermodel Lara Stone speelt de hoofdrol in de nieuwste ondergoed campagne van Calvin Klein. Dit is al weer haar zesde Calvin klein campagne die ze doet. Ze zal op vele posters en advertenties te zien zijn met de nieuwe Calvin Klein Push Positief Bh.

Lara Stone is 28 jaar en getrouwd met David Williams. Hij is een Britse komiek. Tijdens de Calvin Klein campagne werd ze gefotografeerd door Steven Klein. De foto’s zijn zwart wit geworden omdat dit een klassieke uitstraling geeft. Ook zal er naast de foto’s een filmpje te zien zijn voor de campagne. Dit filmpje zal in september op YouTube komen.

telegraph.uk

H & M lanceert David Beckham beeld
H & M heeft een David Beckham beeld van zilver laten maken om zijn nieuwe H & M Bodywear collectie te vieren. Ook zijn nu die nieuwste foto’s van de collectie te zien. Dit is de tweede collectie die Beckham doet voor H & M. Het beeld is ongeveer negen meter hoog en is onthuld in Amerika. Dit is gedaan op verschillende locaties waaronder New York, San Francisco en Los Angeles waar David vaak woont. Het beeld van David Beckham laat zijn hele lijf zien, hij is bijna naakt maar heeft nog wel een onderbroek aan. Veel mensen willen het beeld graag zien omdat ze fan zijn van David Beckham en omdat ze het leuk vinden om hem met alleen een onderbroek aan te zien. Ook al is het alleen maar een beeld.

DeĀ  campagne is gefotografeerd door de fotograaf Alasdair McLallan. De meeste mensen zijn onder de indruk van deze mooie foto’s van deze mooie voetballer en model. Misschien wordt deze campagne een nog groter succes dan de eerste campagne. Ook is er een prijsvraag over het standbeeld. Iedereen die met een bepaald programma een foto van het David Beckham standbeeld maakt en gebruik maakt van #HMBeckham kan een prijs winnen. Het is alleen niet bekend wat voor prijs dit is. Iedereen hoopt natuurlijk dat ze David in het echt mogen ontmoeten, want wie wil dat nou niet? Misschien is het dan wel een vlucht naar Los Angeles waard.

accesshollywood.com

Authored by: Redactie