Lauren Conrad in kerstcollectie Khols

De meeste fashionista’s zullen Lauren Conrad wel kennen van het MTV-programma The Hills waarin we mee kunnen kijken in Lauren Conrad haar persoonlijke en zakelijke leven. Na een paar seizoenen stopte Lauren met The Hills omdat ze graag wat meer privacy wilde, naar ze bleef nog steeds heel actief in de modewereld. De Amerikaanse realityster die stage liep bij Teen Vogue bracht in 2009 haar eigen kledinglijn uit. Voor haar tweede collectie had ze een contract met het warenhuis Khol’s.

En nu is Lauren Conrad te zien in het kerst lookbook van ditzelfde warenhuis. De realityster is te zien in veel verschillende outfit met verschillende kleuren en materialen. Zo zijn er natuurlijk de schattige kerstjurkjes met strikjes, tule en kant, maar we zien Lauren Conrad ook in een zwarte skinny jeans met een zwarte blouse met roze bloemen. Heel divers dus! Onze favoriet is de outfit waarin Lauren Conrad een witte fluffy trui draagt in een rokje. Zo zie je maar weer dat een trui ook heel fashionable kan zijn!

Het warenhuis verzend niet naar Nederland, maar gelukkig liggen er nu bij heel veel andere winkels soortgelijke kledingstukken in de schappen en kan je de outfits van Lauren Conrad goed als inspiratie gebruiken!

lauren

lauren1

lauren2

lauren3

lauren4

lauren5

Lauren Conrad / Khol’s