Leather Shearling Jacket

De leukste manier om warm te blijven deze herfst/winter is met deze shearling (schapenvacht) gevulde jas. Met een faux leren stof die een lichte glans en zachte crème voering heeft, heb je het heel het seizoen warm. Met de zilveren afwerking en riem voegt het een stoere kant eraan toe.

De lange jassen zijn dit seizoen ook helemaal terug. Kim Kardashian draagt ze erg vaak. Maar een leuk alternatief van de lange jas is deze shearling jacket. Dit stoere jasje kan je letterlijk overal bij aantrekken. Voor de warmere herfstdagen kan je ‘m over een jurkje aantrekken. Of gewoon over je spijkerbroek. Dit jasje staat ook erg leuk met shirts of truien met een opvallende print. De lengte van deze jas is zo’n 65 cm dus het is wel een oversized look. De jas is het leukst als je ‘m open laat hangen, maar op koude dagen kan je ‘m dichtdoen met een rits aan de voorkant.

Dit jasje komt in veel verschillende varianten, je hebt ‘m bijvoorbeeld ook in het beige of met een geruit patroon. De jas is te koop bij MissGuided.eu voor maar 69,99 euro. We zullen foto’s laten zien van deze leuke jas. Misschien kunnen we je overhalen om deze leuke jas te shoppen.

emily emily2 emily3 emily4

Geef een reactie