Legergroen jasje

Je hoeft natuurlijk niet in het leger te zitten om een legergroen jasje te dragen. Toch zie je vaak dat kledingstukken i de kleur legergroen een militaire uitstraling hebben en dus wat vaker stoer gedragen worden. Dat geldt natuulijk ook voor de legergroene jasjes.

Ik heb een aantal verschillende combinatiemogelijkheden voor je opgezocht die je inspireren om het legergroene jasje op verschillende manieren te dragen. Zo kun je met één jasje toch verschillende creaties maken voor verschillende gelegenheden.

Legergroen combineert altijd erg goed met de kleur wit. Zo kun je eenstoer legergroen jasje heel goed dragen op een wit topje en een zwarte broek. Ik hou wel van zo’n look van verschillende kleuren die goed op elkaar afgestemd zijn. Een paar mooie accessoires zoals kettingen, oorbellen en een tas erbij maken het plaatje af.

 

Je hoeft niet per sé voor spier wit te kiezen bij een legergroen jasje. Zoals je hier ziet combineert een beige sjaal ook erg goed met deze kleur . Door het groffe breisel van de sjaal krijg je samen met het legergroen van het jasje toch weer een stoer geheel.

 

Dat een legergroen jasje ook romantische gecombineerd kan worden zie je bij deze combinatie goed. Een licht en zomers wit jurkje is mooi gecombineerd met een legergroen jasje met dubbel revers. De grote sierraden zorgen voor een goede match bij dit geheel.

En als je dan toch een legergroen jasje draagt, dan kun je het natuurlijk ook een beetje army stylen door een ketting te dragen die lijkt op de strepen van een militair. De stoere trendy tas maakt het geheel helemaal af.

En wil je echt into the army, dan kies je natuurlijk voor een legergroen jasje met een army print! En dat kan je deze zomer best sexy combineren met een kort topje en shorts.

Authored by: Redactie