Leighton Meester voor InStyle UK

Leighton Meester ken je misschien wel als de dramaqueen Blair Waldorf uit de serie Gossip Girl. Leighton heeft ook in meerdere films gespeeld waaronder The Roommate en Monte Carlo. Naast acteren werkt Leighton Meester op dit moment ook aan een zangcarrière. Naast acteren en zingen is Leighton ook regelmatig in de mode- en beautywereld te zien. Zo had ze dit jaar bijvoorbeeld een camapgne samen met Nelly.com.

Voor het november nummer van de Britse InStyle is Leighton gefotografeerd door Max Abadian. Op de website van Max kan je zijn enorm uitgebreide portfolio bekijken. De fotograaf heeft samengewerkt met celebrities als Liv Tyler, Doutzen Kroes, Gwyneth Paltrow, Emma Roberts, Lily Collins en Lea Michelle. En dit zijn enkel maar een paar namen. Max Abadian werkt ook regelmatig voor grote fashion magazines wereldwijd.

In de shoot voor InStyle draagt Leighton Meester vrouwelijke kleding met opvallende texturen. Op een foto draagt ze een witte trui met 3D bloemen en daaronder een harige witte rok. In een ander shot is de actrice te zien in een kanten jurk gecombineerd met stoere zwarte enkellaarsjes. Op de cover draagt Leighton Meester een zwarte jurk met allemaal gekleurde pailletten.

Bekijk hieronder de beelden van Leighton Meester voor InStyle:

instyle

instyle1

instyle2

Instyle / Max Abadian

Authored by: Celine

Geef een reactie