Leighton Meester voor Nylon Magazine

Leighton Meester staat op de cover van het Amerikaanse magazine Nylon. Deze uitgave zal uitkomen in November. Ze is op de cover te zien in een glam-rock style. Ze draagt een oversized soort vest van bont.

Leighton Meester, de 28 jarige zangeres en actrice, is te zien op de nieuwe cover van Nylon Magazine. Haar rode lippenstift is gecombineerd met het rode vest wat ze aanheeft. Haar mooie ombre haar heeft wat volume gekregen en zijn gestyled in losse krullen. Leighton is natuurlijk bekend van de Amerikaanse serie Gossip Girl en misschien ken je haar ook wel van de rol in de film Monte Carlo samen met actrice en zangeres Selena Gomez. Maar toch is Leighton zoveel meer dan alleen Blair uit Gossip Girl. Ze verteld in het interview hoe ze bezig is om door te breken als zangeres. Binnenkort wilt Leighton haar EP uitbrengen die Heartstrings zal gaan heten. Ook verteld ze hoe het is om te groeien in zo’n hectische wereld en haar toekomstplannen. “Most people I know are starting to get married. It’ll be kids next. I like the grown-up stuff,” vertelt ze.

Leighton is 28 jaar geleden bijna in de gevangenis geboren. Het verhaal gaat dat haar moeder toen in de cel zat wegens een drugsdeal maar net voor de bevalling overgeplaatst is naar een ziekenhuis. Haar vader is een Nederlandse drugshandelaar, vandaar ook haar Nederlandse achternaam.

leighton-meester-nylon-magazine-november-2014-01 leighton-meester-nylon-magazine-november-2014-02