Leren jack met studs

Het is je vast al wel opgevallen. Leren jackjes zijn helemaal van dit moment! Je kan er werkelijk waar niet meer omheen. Waar je ook kijkt op straat, bijna iedereen heeft wel een leren jasje in zijn of haar kast hangen. En dat is niet voor niets! Naast dat de jasjes erg hip staan zijn ze ook nog eens erg praktisch. Je kan ze namelijk zowel in de zomer als in de winter dragen. Draag het jasje in de winter in combinatie met een dikke trui eronder en een sjaal erover heen en in de zomer dient het jasje uitstekend als echte zomer jas. Een echte must have dus!

Het enige nadeel aan de leren jasjes is dat ze allemaal wel erg veel op elkaar lijken. Wil jij je graag onderscheiden van de rest, dan zul je dus iets moeten bedenken waardoor jou leren jasje er net iets anders uit ziet als andermans leren jasje. Wat ik jou zou willen adviseren is om eens te kijken naar studs!

Studs op een leren jasje staan namelijk onwijs stoer. Studs zijn ook helemaal trending op dit moment dus met een jasje met studs zit jij zeker goed. Ga voor lekker veel studs! Op deze manier zal jij een hoop blikken trekken en jezelf echt kunnen onderscheiden van de rest,

Dit jasje staat niet alleen erg leuk, het jasje zit ook nog eens heerlijk! Daarnaast is het jasje gemaakt van echt leer waardoor de kwaliteit van dit jasje erg hoog ligt en je dus niet bang hoeft te zijn dat je jasje direct stuk is.

Studs zijn niet alleen onder de kleding te vinden. Je vind ze onderhand ook op accessoires en schoenen. Koop bij je leren jasje dus een leuk paar biker boots met studs en je zal zien dat er een hele leuke look uit komt!

Deze studs geven het jasje net dat beetje extra’s.

Ga voor een zwart exemplaar en draag er een vrolijk fel gekleurd shirtje onder!

weheartit.com

Authored by: Redactie